18.01.2017 г., 11:32 ч.

Човек 

  Поезия » Философска, Гражданска, Друга
367 0 0

Какво е човекът? Така и не разбрах,
а търсих отговора навред и таях
надежда, че тя или той ще ми каже,
с примери от дела човешки ще ми покаже
изкуството, предавано от век на век,
какво е това да бъдеш човек?

© Ekaterina Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??