П ролет. Младост и красота.
Р анно утро. Свежа топлота.
О баятелни погледи. Клетви.
Л юбовни мигове - разноцветни.
Е ротика в сънища и миражи.
Т алази от чувства продажни...
Л ято. Влюбване. Къси срещи.
Я сни дни. Нощи горещи.
Т репети нежни. Въздишки.
О гърлица заплетени нишки.
Е сен. Златиста тоналност.
С вита душа до фаталност.
Е легия в изнурени тела.
Н осталгия сива и самота...
З има. Заскрежени друми.
И зблици с ненужни думи.
М инорни дните. Студени.
А дажио в очи отегчени...
© Галина Карааргирова Все права защищены