26 июн. 2009 г., 17:13

Човешкото сърце да е добро 

  Поэзия
667 0 1

Снимки и сълзи.

Спомени незабравими

от чувства  топли и грешки

са в очите ми.

Стаята е бяла

от чисти мисли.

Съвършено съм щастлив,

че в живота ми го има

ценното и смислено качество.

Човешкото сърце да е добро

и да си поплаче за тъжното.

 

                                                                                            Г.Ф.Т

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??