26.06.2009 г., 17:13 ч.

Човешкото сърце да е добро 

  Поезия
628 0 1

Снимки и сълзи.

Спомени незабравими

от чувства  топли и грешки

са в очите ми.

Стаята е бяла

от чисти мисли.

Съвършено съм щастлив,

че в живота ми го има

ценното и смислено качество.

Човешкото сърце да е добро

и да си поплаче за тъжното.

 

                                                                                            Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??