Чудо е,
че още те обичам,
чудо е,
че още си до мен.
Как да ти докажа,
че е важно
да съм смисъла
на твоя ден!
Лудо във сърцето ти
се вкопчих,
с мисълта за теб
до днес живях -
ти за мен
превърна се
във чудо,
аз за тебе бях
мечта за грях.
Чудо ли е,
че във теб повярвах,
чудо ли е,
че така избрах
всеки миг
със тебе да споделям!
Чудо е,
че в тебе се побрах!
© Ая Цонева Все права защищены