29 нояб. 2009 г., 10:33

Чудото 

  Поэзия » Другая
622 0 8

Galateya & Канибал

 

По пътя си вървя унила
и търся жадно чудеса,
дали в звездите са се скрили,
или пък в тъмната гора?

Не ги търси, светът е малък
и няма да откриеш нищо,
за да не бъдеш вече жалка,
открий света в една въздишка.

О, не, не искам да въздишам,
и в мрака търся светлина,
и под дъгата да изтичам,
да стресна сънната луна.

Добре,,разбирам, само помисли си
във тоя свят на болка и лъжи
едно е ясно и осмисля дните -
че чудото, това си всъщност ти!

© Гергана Баракова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??