26 апр. 2009 г., 10:02

Чухте ли Джими? 

  Поэзия » Другая
788 0 13

Чухте ли Джими?

Вятър целува лицето,
каската е смешна лъжа,
хоризонта прегръща шосето,
сърцето навива газта.

Имам, нямам, притежавам,
някъде, никъде, напред, назад
и никому сметка не давам,
Джими е единственият ми брат.

Стабилни сте, внимателни, умни,
винаги с каска на разумна глава
и не чухте вълшебните струни,
а Джими Хендрикс умря.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??