27 дек. 2017 г., 19:15

Чувства 

  Поэзия » Философская
279 0 2

                                                         Чувства

 

Показвам чувствата си всеки ден,

не ги крия, раздавам ги, те са част от мен!

Бушуват, разпокъсват ме, а съм обикновен,

понякога скромен и много директен.

 

Борят се в мен чувства лоши и добри,

чувства силни, чувства искренни.

Понякога съм щастлив, но повече боли,

но това е Живота, случва се. Нали.

 

Най-хубавото чувство е Любовта,

изпитвал съм го, чакам го сега!

Едно прекрасно усещане, една красота,

една тръпка, усещане за близост и топлота!

 

Живее си в сърцето ми от някога,

то търси Жената, нейната духовна красота!

Има вяра и надежда една,

ще я намери, ще усетя пулса му,

силен както някога, ще срещнем Любовта!

 

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??