19 мая 2015 г., 07:45

Чувствам че те имам 

  Поэзия
570 0 1

Чувствам че те имам,

а беше тъй далече,

вярвах в тебе мили,

но днес не бе до мене.

 

Аз горя от мъка,

тъжно е във мене,

няма ги сълзите,

само съм с мечтите.

 

Ще минат години,

може би две.

Ще те срещна отново 

да стоплиш моето сърце.

 

13.10.2013год

© Кармен николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Една чиста, искрена и емоционална изповед, която ме докосна!
    Поздравявам те, Кармен и ти желая приятна вечер!
Предложения
: ??:??