Чувствам че те имам,
а беше тъй далече,
вярвах в тебе мили,
но днес не бе до мене.
Аз горя от мъка,
тъжно е във мене,
няма ги сълзите,
само съм с мечтите.
Ще минат години,
може би две.
Ще те срещна отново
да стоплиш моето сърце.
13.10.2013год
© Кармен николова All rights reserved.
Поздравявам те, Кармен и ти желая приятна вечер!