Чувствата човешки
Чувствата човешки
който не познава,
често прави грешки
в битката за слава.
Много или малко,
слава е потребна.
Но без чувства – жалко,
става тя враждебна.
Чувствата човешки
в нас извикват страсти -
подир думи тежки
раждат се контрасти.
Лошо подразбрани,
недобре дочути,
предизвикват рани,
с времето по-люти.
Чувствата човешки
вътре в нас бушуват.
В радост и в болежки
личността рисуват.
Трябва да ги има –
1увствата са вечни.
В проза или в рима,
но да са сърдечни!
07.05.08
Весели празници и щастлива 2014!
© Динко Все права защищены