Dec 27, 2013, 7:50 PM

Чувствата човешки 

  Poetry
483 0 1

Чувствата човешки

 

Чувствата човешки 

който не познава,

често прави грешки

в битката за слава.

    

Много или малко,

слава е потребна.

Но без чувства – жалко,

става тя враждебна.

 

Чувствата човешки

в нас извикват страсти -

подир думи тежки

раждат се контрасти.

 

Лошо подразбрани,

недобре дочути,

предизвикват рани,

с времето по-люти.

 

Чувствата човешки

вътре в нас бушуват.

В радост и в болежки

личността рисуват.

 

Трябва да ги има –

1увствата са вечни.

В проза или в рима,

но да са сърдечни!

 

07.05.08

 

Весели празници и щастлива 2014!

© Динко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесвам ясни и кратки, лесно разбираеми стихотворения! Хареса ми!
Random works
: ??:??