11 апр. 2006 г., 14:56

Чувственост 

  Поэзия
674 0 0
Сърцето ми е медена камбана
в камбанария от небесни висини.
Оглася с трепета си нежен и напевен
само влюбени и страдащи души.
Те, другите не могат да я чуят,
те имат свойта глухота,
която ги ограбва и така живеят
без някога да чуят
екота на собствената си душа.

© Елена Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??