20 мар. 2008 г., 18:31

чувство 

  Поэзия » Любовная
718 0 2
Аз чувствам, че дишам,
аз чувствам живота
и девствени багри
покриват душата.
Картина и цвят,
безкрай и душа,
душа като четка,
по-топла от пламък,
изгаря картина
обагрена с цвят...
със живия цвят
на живота...

© Момчил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??