12 янв. 2013 г., 19:07

Цигарка 

  Поэзия » Белые стихи
621 0 0

 

С никотиновата жажда,
мисълта ми тук се ражда
и през тъмната завеса
надничам за теб - принцеса.
Глада ми искам да убиеш
в сивия си дим да ме обвиеш...
Пък аз да те захапя страстно
и да гледам как гориш прекрасно,
ах, изгарящата ти обвивка,
как връща отново моята усмивка!

 

Р.Христов
11.01.2013г

© Тангра Перник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??