7 авг. 2009 г., 19:11

Цветно 

  Поэзия
1330 0 2

Цветен аромат

в душата на дете.

Малък горски дух,

танцуващ по брега.

Сребристо светъл лъч

в полет над нощта.

Омайна песен пих

от листа на амарант.

Феникс в теб открих,

създаден в този нежен миг.

Лунно цвете посади

в полето от души.

На крилете на Пегас

сред лъчи от нощна светлина,

при мен ела.

При мен ела

в мига на сладък сън,

в мига от вечността.

 

© Кристас Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??