17 июн. 2009 г., 16:16

Цветно, но с повече лятно синьо 

  Поэзия » Другая
463 0 11

 

 

... след всичкото бяло
разсипано безразсъдно 
но от сърце

в зимата
свършил боята за фон...

... останало премного

лятно синьо
колкото за едно
цяло небе
и една 
по-тъмна индигова нощ
но без звезди...

... още есента 
изсрисувал златножълтото

и сега го събира

от прашец на пчели...

... а дъждът е

с цвят на невидимост

и много мокър...

 

... и е така красиво

в мислите на художника

цветно и вятърно...

 

 

© Ол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??