6 окт. 2010 г., 19:41

Цветове 

  Поэзия » Другая
813 0 2

Къде ли да скрия
строшената маска,
къде ли да избягам сега,

скъсаха се моите обувки,

боса ще тръгна под дъжда.

 

В джоба свой ще набутам

парчетата от вчерашна дъга

и с евтино лепило

бързо ще ги залепя.

 

По нея аз ще ходя

боса и под дъжда,

но винаги щастлива ще бъда

сама с пъстрата дъга.

© Лилия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??