Oct 6, 2010, 7:41 PM

Цветове 

  Poetry » Other
818 0 2

Къде ли да скрия
строшената маска,
къде ли да избягам сега,

скъсаха се моите обувки,

боса ще тръгна под дъжда.

 

В джоба свой ще набутам

парчетата от вчерашна дъга

и с евтино лепило

бързо ще ги залепя.

 

По нея аз ще ходя

боса и под дъжда,

но винаги щастлива ще бъда

сама с пъстрата дъга.

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??