13 мая 2007 г., 14:39

Цветовете ти 

  Поэзия
648 0 5

Цветовете ти...
никога не съм ги виждала.
Всеки път те запълвам с багри от съня ми.
Прозрачността ти...
аз ли я добавям или си е твоя?
Лудостта ми...
в нея ли те съхранявам или във покоя?

© Лала Ловеч Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??