May 13, 2007, 2:39 PM

Цветовете ти 

  Poetry
647 0 5

Цветовете ти...
никога не съм ги виждала.
Всеки път те запълвам с багри от съня ми.
Прозрачността ти...
аз ли я добавям или си е твоя?
Лудостта ми...
в нея ли те съхранявам или във покоя?

© Лала Ловеч All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??