Цветята миришат на сбогом-
Последно, завинаги – край!...
Не знаех , че може да няма
Нюанси във цветния рай...
Заспиваш, отнасяш ги с тебе.
Изсъхват телата ви в прах.
Но носи се обич към рая,
за там и цветята набрах...
29.09.2006
Посветено...
© Мая Все права защищены
твоят свят е различен и много красив...
радвам ти се, мила Мая.