4 dic 2006, 0:23

Цветята миришат на сбогом... 

  Poesía
937 0 7

Цветята миришат на сбогом-

Последно, завинаги – край!...

Не знаех , че може да няма

Нюанси във цветния рай...

 

Заспиваш, отнасяш ги с тебе.

Изсъхват телата ви в прах.

Но носи се обич към рая,

за там и цветята набрах...

 

29.09.2006

 

Посветено...

© Мая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??