14 дек. 2009 г., 15:52

Цялата си обич! 

  Поэзия » Любовная
684 0 2

 

Не я пази за Коледната вечер,

а по малко раздавай - за вечност.

Щом на свободата си обречен -

любовта преминава в сърдечност.

 

Ах, срещнах Ангел в празничния ден.

Погали ме, крилата си разпуснал

и полетя из небесата с мен,

подаръка ми днес не бе пропуснал.

 

В свята нощ Отец ни благославя

и заедно със коледната нежност,

с любов и постоянство се залавя

с обичните да сътвори безбрежност.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??