Не я пази за Коледната вечер,
а по малко раздавай - за вечност.
Щом на свободата си обречен -
любовта преминава в сърдечност.
Ах, срещнах Ангел в празничния ден.
Погали ме, крилата си разпуснал
и полетя из небесата с мен,
подаръка ми днес не бе пропуснал.
В свята нощ Отец ни благославя
и заедно със коледната нежност,
с любов и постоянство се залавя
с обичните да сътвори безбрежност.
© Мери Попинз Всички права запазени