Тихо. Някъде шуми.
Тихо. Чезнат светлини.
Някой се надява,
тишината сгрява.
Ти.
Тихо. Шум и суети.
Тихо светещи очи.
Някой непрестанно бди,
с мъката се радва.
Ти.
Тихо. Нещо ни споява,
тихо ни теши.
С нещо някой се прощава.
Някой всичко дава.
Ти.
© Петър Все права защищены