19 дек. 2016 г., 00:56  

* * * 

  Поэзия » Любовная
805 1 1

Защо докосна ти плътта ѝ,
когато тя спеше зимен сън
и не знаехме дали някога ще се събуди.

Помисли ли какво ще стане с нея,

ако се събуди и усети
утробата, която тегне под гърдите ѝ.

Защо сме погълнати от себе си
и дори сме склонни

да отнемем нещо от болния човек?
 

 

© Емил Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??