19.12.2016 г., 0:56 ч.  

* * * 

  Поезия » Любовна
797 1 1

Защо докосна ти плътта ѝ,
когато тя спеше зимен сън
и не знаехме дали някога ще се събуди.

Помисли ли какво ще стане с нея,

ако се събуди и усети
утробата, която тегне под гърдите ѝ.

Защо сме погълнати от себе си
и дори сме склонни

да отнемем нещо от болния човек?
 

 

© Емил Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??