15 янв. 2013 г., 13:49

* * * 

  Поэзия
394 0 0

Сивите дни изкълваха зърното на надеждата.

И по голия харман на душата

без дъх препуска вятърът.

Едно зрънце зарито,

от човката на дните скрито,

кълни потайно и носи светлина.

Спасени сме.

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??