5 июл. 2017 г., 01:20  

*** 

  Поэзия » Любовная
566 0 0

Когато ми се случваш ми е мрачно,
когато те очаквам ме боли,
небето стихна, стана ясно,
но в мислите ми буря разрази.
                         
Умираш в бездната на дните ми,
а после се възраждаш и растеш,
за да се нямаме във времето
на този наш безпаметен копнеж.

© Михаела Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??