15 авг. 2008 г., 11:18

Да бях... (28) 

  Поэзия » Юмористическая
1719 0 27
 

Да бях спестила от годините си малко,

да сложа ботокс на повехналата кожа...

Такава инвестиция (ех, колко жалко!)

да върне младостта ми - пак не може.

Да бях изхвърлила фустани и шамии,

да пълня с прашки, бюстиета гардероба...

Дувара да прескочи (нощем) луд гидия,

комшийка (сутрин) да ме гледа с дива злоба.

Да бях изпратила ефенди на пазара -

да купи някое белило и червило...

О, как ще долети при мен Тузара!

(от Кари Брадшоу пó съм сексапилна)

Да бях оставила във фризер яйцеклетки...

Бе, к'ви ги плещя?! Мали! Луда жаба!

То сексът е в града - моми, кокетки...

На село сме останали все баби.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??