18 июл. 2009 г., 14:36

Да бъдем заедно 

  Поэзия » Любовная
549 0 1

Мисълта за теб ме кара да бъда щастлива,

споменът за теб ме кара да се чувствам жива,

но това не ми стига в този миг,

искам скоро да зърна твоя лик.

Всяка секунда да бъдеш до мен

и да не ми липсваш нито ден.

Заедно във вечността да живеем,

аз и ти в едно да се слеем.

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това да не е текст от чалга песен? На такъв ми прилича. Твърде е банален.
Предложения
: ??:??