25 июл. 2018 г., 00:11

Да обичаш 

  Поэзия » Любовная
395 0 0

Да обичаш, не е трудно
Когато душата ти е чиста.
Да си влюбен, е много просто
Когато сърцето ти гори от страст.
Да прощаваш – ето това е трудно.
Но когато научиш как се обича и как да си влюбен
Ще научиш и как да прощаваш!

Не падай духом.
Винаги имай вяра и надежда.
За добротата в света.
Тя е нашата магия
В този светъл час
И до сетният ни дъх.

Кали Петкова
24.07.2018

© Кали Все права защищены

Моля не копирайте и не нарушавайте личните права на автора! 
Благодаря! :) 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??