25.07.2018 г., 0:11 ч.

Да обичаш 

  Поезия » Любовна
416 0 0

Да обичаш, не е трудно
Когато душата ти е чиста.
Да си влюбен, е много просто
Когато сърцето ти гори от страст.
Да прощаваш – ето това е трудно.
Но когато научиш как се обича и как да си влюбен
Ще научиш и как да прощаваш!

Не падай духом.
Винаги имай вяра и надежда.
За добротата в света.
Тя е нашата магия
В този светъл час
И до сетният ни дъх.

Кали Петкова
24.07.2018

© Кали Всички права запазени

Моля не копирайте и не нарушавайте личните права на автора! 
Благодаря! :) 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??