25 янв. 2006 г., 19:59

ДА СИ ЖИВЕЕШ ЖИВОТА 

  Поэзия
676 0 4

 От какво ли имам нужда аз сега,
щом навън сред студа,моето сърце гори!
Душата ми пламти!
Имам всичко на света!
Приятелство безценно!
Истинска доброта в моята малка душа,
грееща се сега само на топлината от добротата,
"изяждаща";) душата!
 Какво безценно,сладко трепване изпитва моята душата,
от чувството на движеща се...повторно съживена кръв.
 Нима има по-сладко чувство на Света,
което да радва толкова много моята душа?

© Жеже Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??