Да си себе си - така ти отива,
толкова си красива и толкова мила,
с усмивката ти лъчиста, скромна и тиха,
с погледа ти вълшебен, дълбок и спокоен.
Неподправена, истинска - ти винаги можеш
без усилия никакви и заучени роли
все тази магия да бъдеш в сърцето ми,
без гримове тежки и думи излишни.
Остани си ти онази същата,
която с удивление все още помня,
слънчева, засмяна и загадъчна,
дошла от нищото и до днес останала.
Калин Вълов
http://www.youtube.com/watch?v=u6ghbLsLP78
© kalinvalov Все права защищены