20.06.2013 г., 7:52 ч.

Да си себе си - така ти отива... 

  Поезия » Любовна
643 0 0

Да си себе си - така ти отива,

толкова си красива и толкова мила,

с усмивката ти лъчиста, скромна и тиха,

с погледа ти вълшебен, дълбок и спокоен.

 

Неподправена, истинска - ти винаги можеш

без усилия никакви и заучени роли

все тази магия да бъдеш в сърцето ми,

без гримове тежки и думи излишни.

 

Остани си ти онази същата,

която с удивление все още помня,

слънчева, засмяна и загадъчна,

дошла от нищото и до днес останала.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

http://www.youtube.com/watch?v=u6ghbLsLP78

 

© kalinvalov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??