15 апр. 2015 г., 00:42  

Науката 

  Поэзия » Другая
324 0 0

Тя е нашето чудно светило,

не трябва сляпо да се вярва,

че в света има и нещо гнило,

изостане ли - държавата отслабва!

Знанието разхлаби оковите,

по-щастлив човека направи,

даде повече блага на робите,

с него мнозина са живи и здрави!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??