23 апр. 2013 г., 22:45

Да съм 

  Поэзия » Любовная
614 1 0

Да съм те искала, да съм те канила,

дори не съм те и помисляла,

а ти на пътя ми изпречи се,

да ми крадеш сега от мислите.

 

Да съм те викала, да съм те молила,

да съм те търсила в мечтите си,

ти появяваш се, изчезваш

и ме оплиташ пак в игрите си.

 

Недей! Не искам да те чакам,

да се оглеждам и да се надявам,

ала е късно, безнадеждно е,

щом появиш се, се предавам.

© Енигма Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??