4 февр. 2007 г., 15:47

Да съм - твоя ще съм! 

  Поэзия
798 1 5
Да съм жива - с тебе да живея!
Да съм име - тебе да зова!
Да съм ручей - в теб да се разлея!
Да съм огън - в тебе да горя!

Да съм слънце - тебе да огрея!
Да съм извор - теб да напоя!
Да съм птица - тебе да възпея!
Да съм камък - в теб да се строша!

Да съм тъжна - тебе да разсмея!
Да съм кръв - във тебе да кървя!
Да съм блян - за тебе да копнея!
Да съм обич - с тебе да умра!

© Велина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??