20 мар. 2011 г., 14:27

Да, такава съм! 

  Поэзия » Другая
730 0 0

-   Защо се смееш през сълзи, малко момиче?

-   Защото обичам!

Обичам да се будя с аромата на есен.

Това в мен е ритъм на живот, начало на нова песен.

Да, такава съм. Събирам звезди с очи и боса тичам по калните улици.

В ресниците ми дъждът се спира,  ръце протягам и слънце лъчи там провира.

В коси си сплитам залези, от пеперуди нося нанизи.

В тъгата съм влюбена, от сън в свят събудена.

© Есенна песен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??