31 авг. 2007 г., 20:17

ДА ТЕ ОБИЧАМ БЕЗ СЪМНЕНИЕ! 

  Поэзия
596 0 4
Една следа,една сълза
остави в моята душа.
Една надежда за това,
че може би си любовта,
която дълго търсих,
заради която силно страдах,
но намерих!
Една горчива чаша и една лъжа
опитах да забравя,
но си спомних тази истина,
че грешката си мога да поправя,
че напразно мъча се да те намразя
и че може би,ако простя до мен
ще те запазя!
Една обида още нося в себе си
и боли ме,ала с болката мълча си!
Едно желание за отмъщение
и една надежда за опрощение...!
Раздвоена,омърсена
ни спокойна,нито опростена,
нито жива...нито отмъстена...
Просто болна от едно мъчение
и само то е моето спасение-....
ДА ТЕ ОБИЧАМ БЕЗ СЪМНЕНИЕ!!!

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Болка и любов в едно. Страхотен стих.
  • Браво!!!
    Хубав стих !
  • страхотен стих...може би момчето те е излъгало и си мислиш,че ако простиш ще ти е по-леко и пак ще го имаш..но не е така...за всичко си има причина...може би така е трябвало да бъде..и новата любов те чака...някъде другаде...(6)
  • Много хубав стих Пожелавам ти да обичаш без съмнение!
Предложения
: ??:??