4 февр. 2018 г., 02:52

Да те видя 

  Поэзия » Любовная
417 0 0

Да те видя аз мечтая -

слънце тъмите да разсее -

сияние неземно в рая

и птица волно да запее.

 

Нека да дойде пролетта,

леда в сърце да стопи,

нека ме погали любовта -

с нея ме ти стопли...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??