4.02.2018 г., 2:52 ч.

Да те видя 

  Поезия » Любовна
416 0 0

Да те видя аз мечтая -

слънце тъмите да разсее -

сияние неземно в рая

и птица волно да запее.

 

Нека да дойде пролетта,

леда в сърце да стопи,

нека ме погали любовта -

с нея ме ти стопли...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??