24 мар. 2011 г., 15:16

Да те забравя 

  Поэзия » Любовная
640 0 1

Остави ме най-сетне на мира!

Опитвам се да те забравя.

Ти разби сърцето ми.

Проумей го най-накрая!

 

Исках те. Безрезервно се раздавах.

Чаках те. Уви, все напразно.

Разиграваше ме. Използваше ме.

С чувствата ми се подиграваше безсрамно.

 

Прощавах ти. Преглъщах обидата.

Потисках болката в себе си.

Не успях да спечеля любовта ти.

Единствено изтерзах сърцето си.

 

Не обърквай повече живота ми!

Трябва ми време, за да се справя

с горчилката, натрупана в душата  ми.

Остави ме да те забравя!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??