21 янв. 2006 г., 13:56

Далеч 

  Поэзия
646 1 0

Далече си от мен любов,
не съм те виждала...
ала от онзи ден дъждовен
ми се ще да съм те срещала!
Да видя очите ти,
да докосна лицето ти,
да целуна устните ти,
да положа глава на гардите ти..
Кажи ми поне,че и ти
изпитваш това..веднага,сега..
иначе не ще издаржа
..

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??