21 ene 2006, 13:56

Далеч 

  Poesía
650 1 0

Далече си от мен любов,
не съм те виждала...
ала от онзи ден дъждовен
ми се ще да съм те срещала!
Да видя очите ти,
да докосна лицето ти,
да целуна устните ти,
да положа глава на гардите ти..
Кажи ми поне,че и ти
изпитваш това..веднага,сега..
иначе не ще издаржа
..

© Радост Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??