12 февр. 2008 г., 08:58

Далеч от мен 

  Поэзия » Другая
570 0 0

Ти размаза всички цветове

(каквото ти посветих, го захвърли).

Даде ми толкова шансове

да си тръгна, преди всичко да свърши.

Сега няма път към теб,

който да искам да търся.

Сега и ти се размаза за мен

като снимка, която искам да хвърля.

Беше нужно много повече от сърце,

та близо до теб да остана.

То завинаги ще е разделено на две,

разбито и от тази рана.

 

 

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??