27 авг. 2006 г., 22:32

Далеч от теб 

  Поэзия
687 1 2
Каза ми да си тръгна, каза го без причина.
Ти искаше да го направя и аз те послушах.
Отидох си. Минаха дни и месеци. Безкрайно дълги за мен.
Те минаваха, но аз не забравях твойте очи.
Не заравях как нежно ме гледаше с тях.
Сега си далеч и с друга може би.
Но все така близо те усещам. Дори
да знам, че не мога да те върна, дори да знам,
че никога вече няма да си с мен... Аз продължавам
да вярвам в теб и продължавам да те обичам все така
силно и истински. Защото ти бе момчето, което
ме накара да не се влюбвам вече. И момчето, в което
ще съм вечно влюбена!

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мерси
  • Силни думи.
    Категорични.

    Добре дошла и успех!
    /забравях-обърни внимание на това/

    Поздрав и усмивка
Предложения
: ??:??