Дали бях аз или пък ти?
Предпази ме или разби?
В небето с падащи звезди.
Уви, небето си ми ти.
Дали е ден или пък нощ?
Обичам те , ах мой разкош!
И моят щит ,и моят нож.
Проклятие и тайна мощ.
Дали без теб е по-добре,
ала без теб умирам?
Без теб и слънцето е лед,
без теб и въздуха не дишам!
© LeonaXIII Все права защищены